Velkommen til institut for belastningspsykologi

Tusindvis af medarbejdere, ledere og fagfolk med et psykisk krævende job har hørt et af vores oplæg eller har arbejdet med vores “gør-det-selv” kursus i belastningspsykologi, som giver viden og konkrete strategier til at styrke det psykiske arbejdsmiljø og forebygge mental slitage. Hvad gør I for at håndtere de høje følelsesmæssige krav hos jer? Hvilke forebyggende redskaber bruger I?

Grundkursus i belastningspsykologi

Grundkurset i belastningspsykologi er vores populære “gør-det-selv” kursus til fagfolk med et psykisk krævende job. Det overordnede formål med kurset er at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø, så man, til trods for arbejdets indbyggede psykiske krav og potentielle belastninger, kan udføre et godt og sikkert arbejde – og samtidig selv være i trivsel.

 

Kurset gør arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø meningsfuldt og let tilgængeligt. Det udstyrer kursisterne med håndgribelige strategier og et fælles sprog, som gør det muligt – sammen og hver især – at øge trivslen og forebygge mental slagside. Kurset kan købes til det antal ansatte, I har behov for.

Nemt, fleksibelt og med den største respekt for ressourcerne i din organisation.

Book en gratis fremvisning af kurset.

…vi kan ikke fordrage spam, så du kan være helt rolig. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og kontakter dig kun vedr. fremvisningen af kurset.

Om Institut for Belastningspsykologi

Institut for Belastningspsykologis mission er at passe på alle dem, der passer på os. Det gør vi ved at formidle viden og udvikle gør-det-selv-læringsredskaber, så organisationen kan skabe et godt psykisk arbejdsmiljø. Vores målgrupper er fagpersoner med psykiske krævende jobs.

 

Vi arbejder altid ud fra den helhedsorienterede grundforståelse, at forebyggelse af mental slitage er en holdsport, som kun lykkes, hvis alle i organisationen forstår deres rolle og ansvar. Tilgangen betoner den kollektive forebyggelse og er i tråd med de krav, der stilles til forebyggelse i Bekendtgørelsen om Psykisk Arbejdsmiljø.