Grundkursus i psykologisk tryghed

Grundkursus i Psykologisk Tryghed er et “gør-det-selv” kursus, der gør arbejdet med psykologisk tryghed håndgribeligt, meningsfyldt, spændende – og tager direkte afsæt i de ressourcer, som allerede findes i din organisation. Det er udviklet og formidlet af psykolog Rikke Høgsted.

Grundkursus i psykologisk tryghed

Kurset henvender sig til alle arbejdspladser, der ønsker at skabe et miljø, hvor alle kan bidrage med det, de ved – det, de tænker – det, de har observeret – og de ideer, de har. Også når tankerne eller ideerne måske går i en anden retning eller udfordrer kulturens “vi plejer”.

Kurset er særlig vigtigt for fagfolk i psykisk krævende job, da man her har brug for et højt niveau af psykologisk tryghed for at kunne støtte hinanden og forebygge, at arbejdet får negative konsekvenser for den mentale trivsel, sundheden og helbredet. Kurset er også ekstra vigtigt for fagfolk, hvis arbejde rummer mange ubekendte faktorer, og hvor man er gensidigt afhængig af hinandens input for at kunne løse opgaverneeller endelig job, hvor man har ansvar for beslutninger med vidtrækkende konsekvenser, og man måske ligefrem skal tage beslutningerne under tidspres og på et sparsomt grundlag af oplysninger.

Nemt, fleksibelt og med den største respekt for ressourcerne i din organisation

Har du spørgsmål, eller ønsker du at købe grundkurset, så er du meget velkommen til at bruge denne formular.

…vi kan ikke fordrage spam, så du kan være helt rolig. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og kontakter dig kun vedr. fremvisningen af kurset.

Læs mere om Grundkursus i psykologisk tryghed

Find svar på jeres spørgsmål i kursets FAQ, eller skriv til os og få tilsendt en demo-version af kurset, hvor I kan få et indblik i kursuspakkens indhold. Når I skriver til os, kan I samtidig få oplyst prisen på netop det antal licenser, I har behov for.

GRUNDKURSUS I PSYKOLOGISK TRYGHED er spækket med viden og gode pointer…

… Faktisk så mange, at vi af hensyn til kursets længde måtte vælge nogle fra – herunder ses to gode fraklip fra åbningsfilmen!