FOREDRAG & FORLØB

Der er ikke noget, vi holder mere af end at dele vores viden med andre om, hvordan man kan skabe et godt psykisk arbejdsmiljø. Enten live ude på arbejdspladsen eller gennem en skærm som et levende webinar med øvelser, spørgsmål og afstemninger. Vi brænder alle for at undervise og gør os umage med at skræddersy dagen efter organisationens ønsker og behov. 

Mød vores team

Instituttets konsulenter er ofte ude at hjælpe både små og store organisationer med workshops og temadage. Undervisningen er typisk baseret på Grundkursus i Belastningspsykologi og sætter spot på, hvordan teorien kan komme ud og leve i hverdagen på arbejdspladsen, så der skabes en varig indsats.

Læs mere om teamet.

RIKKE HØGSTED

Rikke er en hyppig gæst på konferencer og årsmøder, hvor hun er kendt for at skabe engagement i salen gennem sin unikke blanding af teoretiske oplæg, film, små øvelser, musik og fortællinger fra hendes arbejdsliv. Rikke kan også bookes til mere traditionelle foredrag gennem Athenas.

Læs mere om Rikke.

“Stort tak. Der er kommet så mange fine og positive tilkendegivelser fra deltagerne, både ift. din fremragende formidling og ift. indhold der ramte så godt plet ift. vores hverdag. Tak for det.  Jeg har sjældent oplevet vores ledergruppe så stille og koncentrerede, jeg tror der blev reflekteret på højtryk, det blev der i hvert fald hos mig selv”.

– Freja Hamalainen Sirdorf, Faglig leder, Psykiatrien Region Midtjylland.

“Jeg kan på det varmeste anbefale en temadag med Rikke Høgsted og overvejer selv en mere for medarbejderne her i huset. Vi har afholdt temadag for samarbejdspartnere med emnerne forebyggelse af omsorgstræthed og udbrændthed. Emnerne er top-relevante, når man arbejder i det sociale felt, hvilket også kom til udtryk ved, at alle deltagere var engagerede og deltagende hele dagen igennem. Hertil kommer, at det hele blev formidlet på en god og afvekslende måde
– og til tider med god og passende humor”.


– Mette Holmgaard, Forstander, Blå Kors Skannerup.

“Tusind tak for et fantastisk og lige I skabet foredrag. Tror aldrig vi har oplevet så stor begejstring for en ekstern oplægsholder.
Du kan godt være stolt”.


– Stinne Just Bauditz, Klinisk UUU, Aalborg Universitet Hospital.