Institut for Belastningspsykologi tilbyder foredrag og undervisning i form af foredrag, workshops og temadage. Undervisningen består i en blanding af oplæg, fortællinger, film og øvelser og involverer altid deltagerne. Vi tager ud til både små og store organisationer, private som offentlige og selvfølgelig også ngo´er. Vi skræddersyr gerne vores løsninger, men går aldrig på kompromis med forståelsen af, at forebyggelse af mental slagside er en holdsport, som kun lykkes hvis alle i organisationen forstår deres rolle og ansvar. For information og forespørgsler omkring temadage, foredrag og forløb, venligst kontakt institutleder Rikke Høgsted.

Temadage

Når I har sat en halv eller hel dag af til et tema, som I gerne vil fordybe jer i.

Foredrag

Når I har brug for kortere oplæg enten på temadage, konferencer eller andre samlinger af personale el. medlemmer.

Forløb

Når I har brug for at samarbejde med os om udvikling og implementering i afdelinger eller organisation.

“Stort tak i lige måde. Der er kommet så mange fine og positive tilkendegivelser fra deltagerne, både ift. din fremragende formidling og ift. indhold der ramte så godt plet ift. vores hverdag. Tak for det.  Jeg har sjældent oplevet vores ledergruppe så stille og koncentrerede, jeg tror der blev reflekteret på højtryk, det blev der i hvert fald hos mig selv”.– Freja Hamalainen Sirdorf, Faglig leder, Psykiatrien Region Midtjylland.

“Jeg kan på det varmeste anbefale en temadag med Rikke Høgsted og overvejer selv en mere for medarbejderne her i huset. Vi har afholdt temadag for samarbejdspartnere med emnerne forebyggelse af omsorgstræthed og udbrændthed. Emnerne er top-relevante, når man arbejder i det sociale felt, hvilket også kom til udtryk ved, at alle deltagere var engagerede og deltagende hele dagen igennem. Hertil kommer, at det hele blev formidlet på en god og afvekslende måde
– og til tider med god og passende humor”.


– Mette Holmgaard, Forstander, Blå Kors Skannerup.

“Tusind tak for et fantastisk og lige I skabet foredrag. Tror aldrig vi har oplevet så stor begejstring for en ekstern oplægsholder.
Du kan godt være stolt”.


– Stinne Just Bauditz, Klinisk UUU, Aalborg Universitet Hospital.