Uddannelser i belastningspsykologi

Institut for Belastningspsykologi har  indledt et samarbejde med LearnX om uddannelser i belastningspsykologien, som du kan læse mere om her. Der er i forbindelse med samarbejdet blevet lavet en gratis filmtrilogi, hvor du blandt andet kan høre om arbejdsmiljøorganisationens arbejde og om lederens dobbelte rolle i forhold til forebyggelse af mentale belastninger.

Den Belastningspsykologiske Arbejdsmiljøuddannelse®

Høje følelsesmæssige krav og direkte eller indirekte traumeeksponering kan føre til et øget sygefravær og førtidigt arbejdsophør. Det er derfor vigtigt, at arbejdsmiljøorganisationen har indsigt i, hvad der potentielt belaster, og hvad man konkret kan gøre for at forebygge sygdom og skader.

 

Er du leder, tillidsrepræsentant eller arbejdsmiljørepræsentant?
Få en certificering i forebyggelse af belastningsrelaterede arbejdsskader her.

 

Læs mere om uddannelsen her

Det Belastningspsykologiske Lederskab®

Er du leder af en arbejdsplads, hvor jobbet stiller høje følelsesmæssige krav til medarbejdere og dig i hverdagen? Er håndtering af vold, trusler eller andre former for traumatiske hændelser en naturlig del af jeres arbejde?

 

Så står du som leder i en vigtig position, med særlige krav; nemlig at facilitere en solid forebyggelse, så alle kan forblive sunde og raske og dermed have mulighed for at levere god kvalitet til dem, I skal hjælpe.

 

Læs mere uddannelsen her