HÅNDBOG I PSYKOLOGISK TRYGHED

Tør vi? Tør vi lade være?

PSYKOLOGISK TRYGHED UDFORDRER BÅDE DEN ENSOMME KLAR-DIG-SELV-KULTUR, DEN UBEHAGELIGE FRYGT-KULTUR OG DEN GLÆDESLØSE ’VI-PLEJER’-KULTUR.

 

Håndbog i Psykologisk Tryghed – Tør vi? Tør vi lade være? er en letlæst bog skrevet til fagpersoner, der har et psykisk krævende job, men andre fagfolk vil også have glæde af bogen. Psykologisk tryghed er nemlig ekstra vigtigt, hvis ens arbejde rummer mange ubekendte faktorer, hvis man er gensidigt afhængig af hinandens input for at kunne løse opgaver eller, hvis man har ansvar for beslutninger, der kan få vidtrækkende konsekvenser for andre mennesker.


 ”Håndbog i psykologisk tryghed tager én med på en spændende rejse. En rejse, som
byder på velvalgt teori, gode fortællinger og sigende citater, efterfulgt af konkrete
værktøjer og øvelser, som ledere og teams kan anvende for at skabe en
arbejdsplads, hvor de bedste løsninger udvikles og medarbejderne trives.”

– Jette Albinus, Generalmajor i Forsvaret

 

Alle mennesker kan imidlertid have glæde af bogen. Den handler nemlig om helt alment menneskelige forhold og gruppedynamikker på tværs af tid og sted, både i privatlivet

og i arbejdslivet.

»En af bogens største styrker er netop dens praktiske tilgang … Du skal ikke selv opfinde en plan – Høgsted har lavet den for dig.«
Jette Albinus
Generalmajor i Forsvaret

FÅ ET GRATIS KAPITEL OG EN RABATKODE

 

Bogen udkommer den 15. august 2024, men du kan allerede nu skriver dig på ventelisten ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kommer næste gang i begyndelsen af august og her vil du finde et link til et gratis kapitel af bogen og en rabatkode på 20% til køb af bogen. Rabatkoden vil gælde fra 15. august og en måned frem og sænke prisen fra 249 kr. til kun 199,- kr. inkl. moms i kampagneperioden.

 

Håndbog i psykologisk tryghed – Tør vi? Tør vi lade være? er i både form og indhold baseret på Institut for Belastningspsykologis Digitalt Grundkursus i Psykologisk Tryghed, der er et af de fire ’gør-det-selv’ kurser i Forebyggelseshuset.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få ny viden. Hver måned opdaterer vi dig med den nyeste viden om bæredygtigt psykisk arbejdsmiljø og giver dig inspiration til forebyggelse.