Forebyggelse på abonnement

Det tager tid at forandre det psykiske arbejdsmiljø og skabe en proaktiv forebyggelseskultur, hvor vi forebygger mental slitage hos os selv og hinanden og holder fast i meningsfuldheden i vores arbejde.

Der er mange effektive strategier, men ingen hurtige løsninger. Vi har derfor i samarbejde med vores kunder udviklet en abonnementsløsning målrettet den enkelte organisation.

Digitale gruppekurser møder stort behov

Vi har oplevet en stor efterspørgsel på vores digitale kurser og redskaber til arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø. Vi har derfor udviklet et system af 4 gør-det-selv kurser, som tilsammen giver organisationen kollektiv læring og et fælles sprog i arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø. Vi kalder det forebyggelseshuset. Kurserne er lavet, så de kan faciliteres af organisationen selv og danner grundlag for fælles drøftelse, systematik og handleplaner på lokale præmisser.

Adm. direktør Mette Obelitz, fortæller: 

“Arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø er en lang, vedvarende proces, som i sidste ende bliver til ny kultur. Af samme årsag har vi udviklet en abonnementsløsning, som gør kurserne tilgængelige for flere over længere tid. Denne mulighed har en af Danmarks største kommuner valgt at benytte sig af, hvilket vi er utrolig taknemmelige for og stolte over.”

Læs mere om forebyggelseshuset her.