Ny direktør i spidsen for Institut for Belastningspsykologi 

Det er med glæde og stolthed, at vi hermed kan fortælle, at Mette Obelitz, en af Danmarks førende eksperter i markedsanalyse bliver ny direktør og partner i Institut for Belastningspsykologi. Mette Obelitz får ansvar for en omfattende digitalisering af virksomhedens rådgivning.  

Mette Obelitz er psykolog og har i 18 år været direktør og ejer af Marketminds, som har lavet markedsanalyser og strategi for flere af de største virksomheder i Danmark med særligt fokus på finans, medier og medtech. Nu ser hun frem til at lede arbejdet med at bidrage til at løse en af velfærdssamfundets største udfordringer: 

“Det psykiske arbejdsmiljø er endelig kommet i fokus, og enhver arbejdsplads har et ansvar for at sikre sunde og trygge rammer for, at man kan løse sine opgaver og trives i sit arbejde. Nu skal jeg sammen med et fantastisk hold i Institut for Belastningspsykologi udvikle og tilbyde digitale og realistiske løsninger til både organisations-, ledelses-, gruppe- og individniveauet.” 

INSTITUT FOR BELASTNINGSPSYKOLOGI har gennem de sidste år oplevet en markant øget efterspørgsel på rådgivning, og har derfor brug for at udvide ledelsen, fortæller stifter af instituttet Rikke Høgsted, som er ekspert i krise- og belastningspsykologi:  

“Det skal være muligt for ansatte med psykisk krævende arbejde at holde ud og holde fast i et meningsfuldt arbejdsliv med kvalitet, sikkerhed og professionelt nærvær. Der er meget, som skal forandres og forbedres, så vi kan komme videre fra gårsdagens reaktive brandslukning og individuelle lappeløsninger og hen til en moderne og proaktiv forebyggelse baseret på helhedsorienterede, kollektive løsninger. Jeg er stolt over, at vi med en så stærk kapacitet som Mette Obelitz kan sætte fart på denne vigtige forandring, vi som samfund har sådant behov for,” udtaler Rikke Høgsted.