Vil du gerne blive klogere på belastningspsykologi fra et ledelsesperspektiv?

Kom til en berigende, inspirerende og sjov lederdag og bliv klædt på med belastningspsykologisk viden og konkrete lederværktøjer.

Som leder er det vigtigt at have viden om, hvad der gør indtryk og dermed potentielt belaster, så man proaktivt kan forebygge, at ens ansatte får mental slagside i form af f.eks. udbrændthed, omsorgstræthed, forråelse eller traumatisering.

Du har brug for redskaber til at kunne spotte og hjælpe dine ansatte til at holde balancen, så de hverken bliver underinvolverede med risiko for at blive tyndhudede og udbrændte – eller modsat bliver overinvolverede med risiko for at blive tykhudede og måske forrående. For at nå i mål med dette, er det nødvendigt, at du kan lede dine medarbejdere sikkert og trygt igennem et psykisk krævende job.

Underviserne på lederkurset er Rikke Rye Hahn, sundheds- og organisationspsykolog, samt Rikke Høgsted, krise- og organisationspsykolog, samt leder og stifter af Institut for Belastningspsykologi. Rikke Høgsted er desuden forfatter til Grundbog i Belastningspsykologi og Digitalt Grundkursus i Belastningspsykologi.

Tid: Tirsdag d. 5. september og onsdag d. 6. september 2023, begge dage kl. 09.00 – 16.00
Sted: Ferdinand, Rahbeks Allé 21, 1801 Frederiksberg C.
Pris: 7.995 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer: Fuld forplejning (morgenmad, frokost og eftermiddagskage), et eksemplar af Grundbog i Belastningspsykologi samt en implementeringspakke bestående af 10 eksemplarer af Pixi-bogen i Belastningspsykologi + en Rød-Grøn-Blå-plakat.

Du kan læse den fulde invitation til lederkurset her, hvor du blandt andet finder indholds- og målgruppebeskrivelse.

Lyder kurset som noget for dig?  Så kan du tilmelde dig via kontaktformularen til højre.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte kursuskoordinator Susanne Holm på mail: susanne@belastningspsykologi.dk eller tlf. 24 602 690.

 

Tilmeld dig lederkurset her

Udfyld kontaktformularen herunder og send din tilmelding til os – så vender vi retur med bekræftelse på din tilmelding pr. mail.

…vi kan ikke fordrage spam, så du kan være helt rolig. Vi behandler dine oplysninger fortroligt og kontakter dig kun vedr. din tilmelding til lederkurset.