Vidste du, at du kan søge tilskud til grundkurser i arbejdsmiljø?

Der findes flere muligheder for at få økonomisk støtte til kurser i forbindelse med dit arbejdsmiljø. Hvis du fx sidder i en privat virksomhed, selvejende institution, interesseorganisation eller NGO, kan du netop nu søge tilskud til en arbejdsmiljø-indsats hos Velliv Foreningen

Vi tilbyder digitale grundkurser i…

Belastningspsykologi (prisbelønnet)
Et kursus bestående af 10 videomoduler, hvor man undervises i, hvad der påvirker og potentielt belaster, hvilke faresignaler man bør være OBS på hos såvel sig selv som sine kolleger, og hvad man på alle niveauer i organisationen kan gøre for at forebygge, at belastningerne udvikler sig til fx omsorgstræthed, udbrændthed eller sekundær traumatisering.
Se mere om kurset her, hvor du også kan finde anmeldelser, cases og FAQ.

Arbejdspladser, der har gennemført kurset, siger følgende:
”Modulerne gav vores medarbejdere forståelse, anerkendelse og handlemuligheder.”
“Konkret, fleksibelt, brugbart, genkendeligt og smidigt. Godt med forskellige kursusdesign, så man kan vælge dét, der passer det enkelte team bedst.”
”Kurset var meget gennemarbejdet, og vi har været rigtig glade for det. Jeg må sige, at det er noget af det bedste e-læring, jeg har været med til.” 

Psykologisk Tryghed (NYHED)
Et kursus, bestående af 10 videomoduler om, hvad psykologisk tryghed er – og ikke er – og hvad man som arbejdsplads kan gøre for at øge den psykologiske tryghed, styrke samarbejdet og herigennem få det fulde udbytte af alle ansattes tanker, ideer og potentialer.
Se mere om kurset her, hvor du også kan finde FAQ.

Arbejdspladser, der har gennemført kurset, siger følgende:
”Brugbar viden og redskab i et komplekst arbejdsmiljø”
”Informativt, med gode muligheder for refleksion og sammenkobling til dagligdagen”
”Kurset åbnede op for gode samtaler om hvordan psykologisk tryghed skabes”

Vil du kigge nærmere på kursuspakkerne via vores gratis demo-versioner? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@belastningspsykologi.dk.

3 gode grunde til at vælge vores digitale grundkurser

#1 De giver mulighed for ensartet og varig læring
Live-undervisning kan være godt til at skabe interesse og igangsætte en proces, og det tilbyder vi også! Men sommetider er live-undervisning også ”øjeblikkets perle”, og gode pointer kan hurtigt gå tabt, når hverdagen og driften igen overtager fokus. Vores digitale grundkurser giver alle den samme viden, og de kan genbesøges både i gruppe og individuelt, så ingen går glip af læringen, og de gode pointer kan fastholdes og forankres.

#2 I kan gennemføre i eget tempo og ønsket form
Hvis I selv faciliterer kurserne, kan I helt selv bestemme, om I vil gennemføre modulerne over en traditionel temadag eller fx et modul eller to ad gangen ved jævnlige personalemøder. Og I bestemmer selv, om I vil gennemføre kurserne i større eller mindre grupper, to-og-to eller sågar individuelt. Det giver jer ejerskab over egen proces.

#3 Refleksionsøvelserne gør kurset til jeres
Kurserne tilpasser sig automatisk jer, idet hvert modul afsluttes med refleksionsøvelse som er designet til at skabe gode gruppedialoger, hvor teori straks knyttes til praksis. Sådan bliver I – med inspiration og viden fra kurset – både klogere på jer selv, hinanden og arbejdsmiljøet i organisationen.

Kurserne underviser selv… Øh, hvad? Jo, den er god nok…
Alt I skal gøre er at sætte dem i gang! I kan enten selv stå for faciliteringen af kurset – evt. klædt på ved et kort formøde – eller vi kan komme ud og facilitere kurset for jer. Er I en større organisation, kan vi også undervise jeres interne ressourcepersoner – fx arbejdsmiljøorganisationen – i varetage processen med at få hele arbejdspladsen godt igennem kurset. Mulighederne er mange og kan tilpasses netop jeres ressourcer og behov – læs evt. mere om de forskellige pakkemuligheder her.