Nyhedsbrev #7 – Grundkursus i Psykologisk Tryghed er nu udkommet!

Juhuuu – den 15. november lancerede vi det nye Grundkursus i Psykologisk Tryghed!

Læs pressemeddelelse om kurset her eller tryk på billedet til højre.

Uddrag fra pressemeddelelsen: Digitalt Grundkursus i Psykologisk Tryghed har undertitlen “Tør I sige, hvad I mener og tale om jeres fejl? Tør I lade være?” og lægger dermed op til en refleksion over, at det nogle gange reelt kan være mere risikabelt at undlade at sige noget, end at sige noget, og kurset peger på risikoen for utilsigtet magtmisbrug. Kurset hviler på en bio-psyko-social og eksistentiel tilgang og er – som det bliver sagt allerede i åbningsfilmen – solidarisk med kursisternes frygt, men stærk i troen på deres kollektive mod.

Siden lanceringen har over 300 interesserede fra forskellige arbejdspladser i hele landet modtaget en demo-version af kurset. Måske er du en af disse? Eller måske kunne du tænke dig en demo-version, så du kan smugkigge i kursuspakken?

I så fald er du meget velkommen til at kontakte os på info@belastningspsykologi.dk

Udover at være spækket med konkrete øvelser, formidles den vigtige viden i kurset gennem gode metaforer, flotte illustrationer samt animationer – og ikke mindst humor!