Velkommen til Susanne og Emil

Vi har i efteråret udvidet instituttet med to nye, dygtige kolleger, nemlig forebyggelseskonsulenterne Susanne Holm og Emil Omdahl. De har begge spændende profiler og vigtige erfaringer i bagagen – Susanne har i en årrække beskæftiget sig med kurser inden for det psykologiske felt, og hun er netop nu også i gang med at uddanne sig til psykoterapeut. Derudover har hun lavet en masse frivilligt arbejde i forskellige foreninger – læs mere om det her.

Emil studerer Pædagogik på Københavns Universitet og har tidligere været sergent i Hæren. Emil er vild med didaktik og er instituttets nye vidensbank udi læringsdisciplinen, og så er han en rigtig humørspreder af den slags, som alle burde have på deres kontor. Du kan læse mere om Emil her.

Susanne og Emil har forskellige opgaver i instituttet, der spreder sig fra korrespondance med de arbejdspladser, som ønsker at blive klogere på belastningspsykologien, til administration af instituttet og facilitering af kursusdage med Grundkursus i Belastningspsykologi. Så du kommer helt sikkert til at høre fra enten Susanne eller Emil, hvis du kontakter os – og det er altid en behagelig oplevelse.

Velkommen til holdet, Susanne og Emil!