HER KAN DU UDREGNE DIN EGEN PRIS PÅ DIGITALT GRUNDKURSUS I BELASTNINGSPSYKOLOGI – OG SE DE VEJLEDENDE LISTEPRISER FOR KURSET

*Der tages forbehold for trykfejl i beregneren – i tilfælde af dette, forholder vi os til skemaet over listepriser på denne side.

OBS: Ved ønske om licenser til over 450 kursister henvises til listepriserne i bunden af siden – og tag da gerne kontakt til os, så finder vi en god pris til jer. 

 

Herunder ses listepriserne for ubegrænset internt brug af Digitalt Grundkursus i Belastningspsykologi i henholdsvis 1 og 2 år. På baggrund af disse listepriser, kan du udregne din egen pris, hvis du ønsker licenser til over 450 kursister. Du er velkommen til at kontakte os for en præcis udregning af din pris.

Videomoduler og arbejdsark til Digitalt Grundkursus i Belastningspsykologi bliver leveret elektronisk gennem et dedikeret link med kode, der giver kursisterne adgang til materialet. Denne adgang er eksklusiv, hvilket vil sige at adgangen er givet til den enkelte kursist og ikke må deles med andre kursister. 

 

Digitalt Grundkursus i Belastningspsykologi leveres på dansk, engelsk eller med grønlandsk speak. Aftalen gælder den valgte version af kurset. Der må ikke ændres i materialet, og det må ikke oversættes til andre sprog, hverken mundtligt eller tekstuelt.